Wil jij meer uit jezelf en je leerlingen halen?

GastlessenKunst en Techniek

Lessen die aansluiten bij de doelen voor de periode, maar met een frisse twist?

Projectlessen voor meerdere niveaus?

Dan ben je bij ons aan het goeie adres. Onze ervaring is dat het verbinden van verschillende vakinhouden in één les de les leuker en interessanter maakt.  Bij een lessenserie is er meer ruimte de leerlingen stappen in de ontwikkeling te bieden. Door onderwijsdoelen aan de leefwereld van de jongeren te verbinden is er meer ruimte voor het eigen onderzoek van de leerlingen. Voor projecten op school geven we lessen op maat die passen bij het thema.

Vraag naar de mogelijkheden, mail naar annelies@kexpo.nl

Training Vakingratie

Zoek jij manieren om meer te doen met de betrokkenheid en persoonlijke interesses van leerlingen?

Wil jij samenwerken met collega's? En zoek je daar handvatten voor?

Zoek jij meer verbinding met de lesstof en het bedrijfsleven?

Dan kunnen wij je verder helpen. Met behulp van een draaiboek helpen we jou en je collega's een project op te zetten, waarbij vak- en niveau doorbroken gewerkt wordt. Dit draaiboek kun je een volgend project weer gebruiken.

Door leerlingen een probleem uit de schoolomgeving te laten onderzoeken koppelen we kennis uit het bedrijfsleven aan de wereld van de leerlingen. Het onderzoek van leerlingen leidt naar een oplossing. Deze oplossing wordt uitgevoerd. Eén van de dingen die leerlingen leren is ondernemen. Maar ook hoe het werkveld eruit ziet door de gastlessen van ondernemers.